Bike Totaal wint Beste Winkelketen award Fietsen

vrijdag 06 september 2024 15:45

Bike Totaal is uitgeroepen tot winnaar van de ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Fietsen. Het is de elfde keer dat de winkelketen de categorieprijs in ontvangst mag nemen. Tijdens de uitreiking in Amsterdam namen Charlene Langendijk, Marketing en Communicatie Coördinator en Menno Hes, E-commerce Manager bij Dynamo Retail Group de prijs in ontvangst.

BT Logo beeldmerk links

“Het is een grote eer om deze prijs dit jaar weer te mogen ontvangen. Deze titel onderstreept dat consumenten het nieuwe Bike Totaal waarderen”, vertelt Herman Bramer, CEO van Dynamo Retail Group. “De Bike Totaal winkels doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen de fiets te laten pakken én lekker te blijven fietsen. Wij doen dit voor en met de Bike Totaal ondernemers.”  
Begin dit jaar zijn de formules Profile de Fietsspecialist en Bike Totaal samengevoegd tot het nieuwe Bike Totaal. De nieuwe formule bracht een duidelijke en nieuwe positionering, een nieuwe visuele identiteit en een volledig vernieuwde website met zich mee. De merkcampagnes worden ingevuld met frisse, nieuwe content waarmee Bike Totaal iedereen inspireert om vaker de fiets te pakken. De lokale vakmannen en –vrouwen staan centraal in deze strategie. 
In 2023 is Bike Totaal ook uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland 2023-2024. Nu maakt Bike Totaal als winnaar van de categorieprijs kans op deze overall-titel. Ook kan de formule uit worden geroepen als winnaar van de Retailer of the Year titel. Hiervoor kan tussen 19 september en 17 oktober gestemd worden door consumenten. Vervolgens worden de winnaars donderdag 7 november bekend gemaakt.
Over de ‘Retailer of the Year’ verkiezing 
De ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ verkiezingen zijn een initiatief van Q&A in samenwerking met ABN AMRO en worden dit jaar voor de 22e keer georganiseerd. Het zijn de grootste consumentenverkiezingen van Nederland. Meer dan 500 retailers worden door ruim 240.000 consumenten beoordeeld op prijs, assortiment, betrouwbaarheid, service en kwaliteit.
i-HMrh7bJ-X3 (1)
Charlene Langendijk (Marketing en Communicatie Coördinator) en Menno Hes (E-commerce Manager) namen de award in ontvangst

« Terug